Chacón, Clausewitz i la gerontofília

Després de llegir el tuit d’en Pere Ríos torno a mirar les xifres de delegats que s’atribueixen els candidats a la secretaria general del PSOE. Confirmo que el PSC ha optat inequívocament per donar suport a Chacón. Fins i tot la previsió menys favorable a la candidata li concedeix més del 95% dels suports. Bé per ells. Com a mínim si ens creiem l’escenari optimista, el que diu que si guanya Chacón serà un revulsiu d’entusiame i un alineament definitiu de les tesis del PSC i del PSOE. Però i si va diferent? Una victòria de Chacón podria fer que el PSC s’esquincés, i tot apunta que posposaria la contrició que necessita el PSOE.

Expliquen que hi havia una dona molt bonica però molt curta que volia tenir fills. Sabedora com era de les seves limitacions cognitives, va proposar de tenir fills a un vell lleig però molt savi. “Ens sortiran uns fills fantàstics. Amb la teva intel•ligència i la meva bellesa”. El vell savi, però, va rebutjar l’oferiment. Tampoc es podia descartar que els fills sortissin rucs i lletjos, es veu que va dir. I es va perdre un clau. Batalles i guerres, ho deia Clausewitz.

Granollers, 1979. Vaig estudiar sociologia i periodisme, i treballo per l’Administració, però no sóc funcionari, ni periodista, ni tinc clar què fan els sociòlegs. M’interessen les desigualtats intergeneracionals, els drets lingüístics i el hardcore americà dels 80, però em dedico a la formació i (l’aclamació) l’avaluació de polítiques públiques. Tinc tendències adversatives. Potser per això no poso les fotos dels fills al fons de pantalla. @bfuste

No hi ha comentaris

Sigues el primer en fer un comentari.

Fes un comentari