Si ens vols citar

Als editors i editores del Cercle Gerrymandering -i als nostres egos corresponents- ens satisfà enormement que tingueu interès en el que publiquem i que, fins i tot, cregueu que, eventualment, podem dir o escriure coses interessants per als vostres mitjans.

Però no ens venem a qualsevol preu. Tenim present que, com diu el nostre gran referent intel·lectual Salvador Sostres, els que diuen que no es venen són els que acaben sortint més barats, així que aquí teniu les nostres condicions:

Si voleu fer ús dels materials ja publicats al Cercle 

  • Feu ús del dret a cita. Aquest dret és superior a la llicència que pugui aplicar als continguts, així que no se’ns acudirà portar-vos la contrària. Sempre, clar, que feu un ús correcte d’aquest dret.
  • Si l’ús que voleu fer-ne no s’adiu amb les limitacions del dret a cita, us haureu de cenyir als termes de la llicència. A la cantonada inferior esquerra de la pàgina hi trobareu les condicions de llicència dels materials que publiquem. El matís important, per si us passés per alt, és “sempre que no cobris per fer-ho” (o, en la llicència CC que tenim subscrita, “No comercial — No podeu utilitzar aquesta obra per a finalitats comercials”).
  • Potser som molt restrictius en la nostra interpretació del que és un interès comercial, però, definitivament, si sou un mitjà de pagament, si rebeu algun tipus de retribució per fer-lo, ja sigui en forma de subvencions públiques o publicitat… sí, teniu una finalitat comercial. I, en conseqüència, no podeu disposar lliurement dels nostres textos ni tan sols reconeixent-ne l’autoria.
  • Si tot i això seguiu tenint les ganes i la paciència d’intentar publicar algun dels articles prèviament publicats al Cercle i el dret a cita us queda curt, poseu-vos en contacte amb nosaltres i en discutirem les condicions. No patiu: els diners no seran un problema. El respecte potser sí.
  • Atès que el Cercle en el seu conjunt és responsable de l’eventual i posterior gestió dels materials publicats, és imprescindible canalitzar les comunicacions a través del compte corporatiu i no dels personals dels autors dels articles.
  • Com que creiem que els punts anteriors són suficientment clars, si s’incompleixen procedirem a demanar-vos una rectificació. Si no hi hagués sort, recorreríem als serveis de Google. I si això tampoc funcionés, procediríem a endegar les accions legals que consideréssim pertinents.

Si voleu fer ús d’algun dels editors o col·laboradors del Cercle

  • Tot dependrà de l’ús que vulgueu fer-ne. Però si estem parlant dels interessos habituals que els mitjans podeu tenir en algú com nosaltres, podeu posar-vos en contacte directament amb cadascun dels editors a través dels seus comptes a les xarxes socials o bé demanant-nos de manera justificada, a través de la nostra adreça de correu electrònic, dades de contacte privades.

No hi ha comentaris

Sigues el primer en fer un comentari.

Fes un comentari