Algunes respostes

Qui som?

Som una colla de politòlegs i politòlogues (i un sociòleg i un periodista infiltrats). Més info a Qui som?

Què és això?

És un bloc col·lectiu -i, molt probablement, el primer bloc polític paritari de la història- per explicar tot allò que no ens cap al twitter. Aquí escriurem sobre actualitat política des d’un punt de vista nou, fresc i renovador. No, és broma. Prou feina tenim per decidir el nostre punt de vista -si és que el tenim- com per  posar-li adjectius.

Un altre bloc?

Assumim que segurament no calia un bloc nou sobre política. La informació ens surt a tots plegats per les orelles i prou feina tenim de separar el gra dels experts de la palla dels tertulians. Al Cercle ens agradaria formar part d’aquest grup petit que seria el “gra”, però tampoc estem en condicions d’assegurar-ho.

Què vol dir el nom?

Def.
Cercle: Conjunt de persones associades o reunides per tractar d’assumptes polítics, científics, etc.
Gerrymandering: Acció de manipular districtes electorals per obtenir avantatges electorals.

Val, però per què Cercle?

Primer, perquè s’acosta força al que fem nosaltres quan les obligacions ens deixen. Ens reunim -si d’allò se’n pot dir reunió- i tractem assumptes polítics -si d’allò se’n pot dir tractar-. I segon, perquè ens agradaria dominar el món sols però som conscients que està complicat. I per això volem col·laboradors i gent que participi activament a fer més gran -que no millor- el Cercle.

I Gerrymandering?

Gerrymandering és la paraula on ens vem cansar de pensar. La conclusió a aquelles hores va ser que és un terme suficientment tècnic i bandarra com per justificar el subtítol del bloc.

Això de ‘Política per a iniciats i iniciades’ sona molt snob…

Doncs sí, negar-ho seria absurd. Volíem donar a entendre que seria un bloc amb informació per gent amb un interès especial per la política. És evident que ens hem passat de frenada.

I de què se suposa que parlareu?

Ens encantaria saber-ho. Pensa estimat lector que ens vam passar uns 5 mesos només per decidir les categories. A poc a poc anem esbrinant com ens ho fem per omplir de contingut.

On voleu arribar amb tot això?

Arribar? Mira quan ets a prop -o has superat!- la barrera dels 30 t’adones que a la vida més que d’arribar a algún lloc concret del que es tracta és de no perdre el torn a la cua de la fruiteria.

Què he de fer per col·laborar amb vosaltres?

Haver-te portat molt malament en una vida anterior. I llegir-te aquesta pàgina. Sobretot, llegir-te la pàgina.

Què he de fer si vull utilitzar els continguts del Cercle?

Llegir-te aquesta pàgina. Si utilitzes els nostres continguts sense llegir-te-la estaràs portant-te molt malament ja en aquesta vida.

No hi ha comentaris

Sigues el primer en fer un comentari.

Fes un comentari